Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Heeft u een website en wilt u hoog in de zoekmachines komen? De zoekmachine optimalisatietechnieken en SEO-strategie van Internetbureau Lean zorgen dat u goed vindbaar bent!

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillende onderdelen. Internetbureau Lean stelt aan de hand van uw website en product een zoekmachine optimalisatie strategie op, waarin de doelen en de uit te voeren onderdelen worden bepaald. Zoekmachine optimalisatie start altijd met een zoekwoorden analyse, maar ook de opbouw van uw website nemen we onder de loep.

 

Zoekmachine optimalisatie voor alle bestaande websites

Wij kunnen uw bestaande website aanpassen zodat deze beter te vinden is. In sommige gevallen wordt de website opnieuw geprogrammeerd en de content opnieuw ontwikkeld zodat deze zoekmachine vriendelijk zijn. Laat u uw website door Internetbureau Lean ontwikkelen? Dan krijgt u standaard een goed gebouwde SEO website.

 

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie kent vele voordelen. Allereerst zorgt zoekmachine optimalisatie voor gericht verkeer naar uw website voor relatief lage investeringskosten. U geniet dan ook van een Hogere Return On Investment (ROI) dan bij andere marketingvormen. Daarnaast is zoekmachine optimalisatie gericht op het vergaren van een lange termijn positie in de zoekmachines en bent u altijd vindbaar. Met een goed SEO advies van Internetbureau Lean weet u waar u aan toe bent.

Uw voordeel:

  • Meer bezoekers die gericht opzoek zijn
  • Meer omzet via uw website
  • Relatief lage kosten
  • Promotie werkt 24/7 en 365 dagen per jaar
 

Zoekmachine optimalisatie referentie

Ronald Pronk

Ronald Pronk

General manager en mede eigenaar @ Jitty's: Kapper Amsterdam

"Internetbureau Lean Amsterdam heeft ons bedrijf zeer goed geholpen. In de wereld van website techniek waar je als opdrachtgever veel risico loopt, het is moeilijk te begrijpen of iemand goed werk levert en makkelijk kan je er achteraf achter komen dat je de verkeerde hebt ingehuurd heeft I-Lean ons aan de hand mee genomen. Door stap voor stap uit te leggen wat er gebeurd, duidelijk de moeite te hebben genomen om onze angsten te begrijpen, heeft hij in het hele proces punt voor punt bewezen een goede business partner te zijn. De resultaten zijn wat er beloofd was en de vervolgopdrachten zijn direct besproken. Wij zijn bijzonder content met de dienstverlening van I-Lean."

 

Resultaat zoekmachine optimalisatie van i-lean Amsterdam:

(Klik op de image om deze te vergroten)
 

Hoog scoren in zoekmachines? Neem contact op met Internetbureau Lean!

Wilt u ook hoog in de zoekmachines komen? Neem dan contact op met Internetbureau Lean om de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat te krijgen. Maak hieronder uw voorkeur en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Zoekwoorden analyseZoekwoorden analyse

Zoekmachine optimalisatie start met een zoekwoorden analyse waarmee duidelijk wordt gemaakt hoe de doelgroep uw product of dienst zoekt.

SEO website bouwenSEO website bouwen

Een website met veel zoekmachine optimalisatie moet een speciale opbouw hebben. Een SEO website bouwen is één van de specialiteiten van Internetbureau Lean

SEO CopywritingSEO copywriting

Met SEO copywriting heeft uw website doelgerichte tekst die beter scoort in Google en andere zoekmachines. SEO copywriting is een essentieel deel van professionele zoekmachine optimalisatie

Link buildingLandingspagina's

Met landingspagina’s vergroten we het zoekmachinebereik door speciale webpagina's te ontwikkelen die een specifieke zoekterm bevatten en zorgen voor een hogere conversie.

Link buildingLink building

Bij link building worden er externe en interne links naar uw website gemaakt waardoor uw website hoger in de zoekmachines komt.